Desuuri si camasi de noapte

Desuuri sexy, camasi de noapte incitante si furouri din satin, pe toate le gasesti mai jos. Poti fi senzuala indiferent daca te pregatesti de somn sau daca vrei sa incepi o noapte incitanta.

Body și top-uri

Inca din cele mai vechi timpuri aceste piese de lenjerie intime sunt printre cele mai iubite. Body-urile sexi si topurile senzuale pot fi purtate pentru a te simti feminina si pentru a incanta privirile celor din jur.

Catsuit

Catsuit/ bosy stocking este cea mai indrazenata piesa vestimentara ce nu trebuie sa lipseasca din colectia de lenjerie intiama sexi a unei femei. Indrazneste sa porti un catsuit/body stocking macar o data pe luna si sigur viata ta de cuplu va fi una armonioasa.

Seturi

Dresuri și ciorapi

Modelele noastre de ciorapi si dresuri sigur te vor face sa iesi din anonimat. Indiferent ca iti cauti ciorapi cu banda, ciorapi plasa, dresuri din dantela sau pentru portjartier, la noi gasesti o gama variata de ciorapi din care poti sa iti alegi modelul preferat. O femeie se simte cu 70% mai puternica daca poarta dresul potrivit. 

Chiloți

Desi este cea mai comuna piese de lenjerie, aceasta nu trebuie sa fie plictisitoare, de aceea iti propunem modele de chiloti care sa te faca sa simti ca vei cuceri lumea. Fie ca alegi chiloti negri sau albi, simpli sau cu accesorii, modelul tanga sau clasic, acestia trebuie sa fie comozi dar si senzuali. Gama noastra de chiloti este variata, asa ca te lasam sa o descoperi.

Corsete